Workshops

Wil je meer weten over de geestenwereld, of je gids leren kennen? Dat kan ik verzorgen in workshops, consulten en lezingen.

Eendaagse workshop om zelf contact te maken met je gids door het automatisch schrijven te leren. En eendaagse vervolgworkshop om het automatisch schrijven intensief te leren gebruiken en te leren automatisch te praten.

Workshops van 10:00 tot 17:00 uur inclusief lunch.

Prive workshop per dagdeel op afspraak.

Als je een workshop wilt meemaken leer je om zelf met je gids automatisch te schrijven. Op deze dag wordt er veel verteld over de geestenwereld en hoe je dit als mens kan begrijpen. Je leert hoe je ermee om kan gaan en waar je op moet letten als je zelf contact maakt. Zo leer je het verschil tussen intuitief en automatisch schrijven. Ik ga de gidsen ook vragen voor je er zelf mee gaat schrijven. Daarna gaan we een kleine meditatie doen, waarna we de tijd nemen om zelf aan te voelen hoe het is als de gids bij jou zelf gaat schrijven.

Om zelf een goed contact met de geestenwereld te krijgen is het aan te raden om dagelijks daarna tot maximaal een half uur te oefenen. Je leert hierdoor hoe jij zelf bent en waarom je mens bent en hoe de geestenwereld er uit ziet. Zo ga jij zelf veel gelukkiger en blijer in het leven verder. Het is de bedoeling om je volledig over te geven en niet te twijfelen, anders kan de energie niet goed stromen.

Als je zelf een groepje mensen bij elkaar hebt, kan ik ook bij jou thuis een workshop verzorgen.

Vervolg Workshop

Als je een vervolgworkshop mee wilt maken gaan we het schrijven met meerdere geestelijke personen oefenen, zodat je echt verschil voelt en ziet waardoor de geesten gestimuleerd worden om meer informatie door te geven. Daarna gaan we ze leren om automatisch te praten, zodat ze naast het bewegen van de hand, ook de stembanden kunnen leren gebruiken zodat je dagelijks een nog meer direct contact kan maken, ook als je voor anderen iets door mag geven.